Saturday, November 1, 2008

Influence by Mary Kate and Ashley Olsen

Nu este vorba de un parfum, ci de o carte. In ultimul an gemenele Olsen au lucrat la aceasta coffee table book (cuprinde in principal ilustratii, fotografii, texte scurte, face parte din asa-zisa literatura light, numai buna de rasfoit cu o cafeluta alaturi), intitulata "Influence" si au intervievat 22 de personalitati - designeri, actori, artisti, care le-au influentat stilul si le-au ajutat sa devina ceea ce sunt, printre care: Christian Louboutin, Diane von Furstenberg, Jack Pierson, Karl Lagerfeld, Lauren Hutton, Margherita Missoni, Robert Lee Morris, Terry Richardson.
Cartea de 272 de pagini mai contine fotografii exlusive, materiale nepublicate pana acum, piese din colectiile personale ale fetelor - ochelari de soare, schite originale realizate de Nicolas Ghesquiere, preferintele lor in materie de haine si accesorii.
Lansata acum cateva zile, "Influence" are deja vanzari fabuloase si cu siguranta va intra in lista best seller-urilor.
Mary Kate si Ashley Olsen la lansarea cartii

Mk &A la o sesiune de autografe

Imagini din carte










credit foto: www.mary-kateandashleyfan.org

3 comentarii:

Anonymous said...

dap asta da idee ... pentru asta o sa le plac cu adevarat de ayi inainte pe fetele astea mici

carola said...

Am citit review-uri incantate. Cica ar avea talent la luat interviuri interesante fetele astea. Ceea ce mi se pare nitel neobisnuit, tinand cont de faima lor de persoane distante fata de fani si presa.

Sil said...

Cartea pare foarte interesanta, ele chiar se pricep la fashion, ai vazut-o vreodata prin Romania pe undeva?