Saturday, November 29, 2008

Celebritatile aprind luminile de Craciun

Marile orase au intrat deja in atmosfera sarbatorilor de iarna. Vitrinele magazinelor au inceput sa fie ornate inca din octombrie cu aranjamente luminoase, Mos Craciuni, reni si alte elemente specifice sezonului de iarna.
Onoarea aprinderii luminilor festive a revenit celebritatilor care s-au remarcat in acest an: Marion Cotillard, castigatoare a Premiului Oscar, cuplului Nicole Richie-Joel Madden, proaspat numit ambasador al Bunavointei pentru UNICEF, formatiei Sugababes, care a implinit 10 ani de activitate. Stella a organizat traditionala petrecere la boutique-ul ei din Londra, iar Karl Lagerfeld a inaugurat sezonul oficial de cumpărături de Crăciun.
Designerul de la Chanel a creat o papusa, "La Marionnette Coco", care este expusa in vitrinele magazinului Printemps de pe bulevardul Hausmann. Acestea evoca o gradina onirica populata cu plante si flori neobisnuite si care invita la visare si evadare din cotidian. Karl Lagerfeld a inaugurat vitrinele "Visul cosmic" si a deshis oficial sezonul de shopping pentru sarbatori.


Aprinderea luminitelor decorative la magazinul Stella McCartney este in fiecare an o sarbatoare la care sunt invitati prietenii si clientii fideli. Nu au lipsit Kate Moss si fiica ei Lila Grace, tatal Stellei, sir Paul McCartney, comedianul Peter Kay si un Mos Craciun orchestra care canta la mai multe instrumente.



Cuplul Nicole Richie si Joel Madden au aprins uriasul fulg de zapada UNICEF si 20 de candelabre de Baccarat pe Rodeo Drive, bulevard supranumit Mecca al impatimitilor dupa cumparaturi.
Nicole a ales o rochie din satin albastru, vintage Yves Saint Laurent, pantofi peep toe Christian Louboutin si colier din colectia ei de bijuterii in colaborare cu Mouawad care se va lansa luna viitoare si pe care a numit-o House of Harlow 1960.

Traditia aprinderii decoratiunilor luminoase pe celebrul bulevard Champs-Elysées dateaza din 1981. Acestea de intind pe o distanta de vreo 2 kilometri si impodobesc 415 arbori. Actrita Marion Cotillard a apasat butonul care a iluminat Parisul. Poate mai putin placut este faptul ca sunt aceleasi ca in 2007.
Coincidenta sau nu, Marion a purtat un mantou Chanel asa cum a facut si Vanessa Paradis anul trecut.


Englezii stiu ca nu mai este mult pana la venirea Craciunului cand se aprind luminitele pe Oxford street. Anul acesta fetele de la Sugababes au "pushed the button". Cele trei fete au ales sa-si sublinieza talia - Heidi a pus o curea neagra peste trenciul albastru in stil military, Amelle a optat pentru o curea cu o catarama mare si aurie, ca sa adauge putina culoare outfitului all black, iar Keisha pentru una simpla peste mantoul clasic.



credit foto: nicolerichiefashion.blogspot.com, people.plurielles.fr, cityzens.fr, asos.com

3 comentarii:

Anonymous said...

Oare la noi la magazinu Unirea cine aprinde luminile ... Simona Senzual sau Magda cum o mai cheama ... hmmm

Marina said...

Poate Sexy Braileanca

Anonymous said...

Marion Cotillard is DIVINE!
she's a very beautiful and good actress