Wednesday, August 11, 2010

Celebrity style: boho chic

Stilul boho-chic este in mod evident pe placul celebritatilor. Mai ales vara, cand, de pe strazile insoritei California, paparazzi ne aduc poze cu cele care ne devin surse de inspiratie.
Reprezentantele importante ale acestui stil sunt Kate Moss, Vanessa Hudgens, Rachel Zoe sau Mary Kate Olsen, ca sa dau doar cateva nume.
Favorita mea este Nicole Richie.
Nicole are o linie de accesorii, House of Harlow 1960, si una de haine, Winter Kate, ambele fiind reprezentative pentru stilul boho-chic.
Elementele de baza pe care trebuie sa le ai in garderoba daca vrei sa fii o bohemian queen sunt rochiile vaporoase cu imprimeuri florale sau paisley, tunicile easy breezy din matase, in sau bumbac, jachetele de inspiratie orientala, caftanele, jeansii evazati sau pantalonii scurti din denim, vestele de blana, biuteriile voluminoase, gentile cu franjuri sau in tonuri de pamant, bentitele, sandalele romane, platformele si esarfele oversized.
Bijuterii House of Harlow 1960. Am cateva piese din colectia lui Nicole, inclusiv colierul superb de mai jos, pe care v-o recomand daca doriti niste piese eye-catching. Revolveclothing livreaza gratuit la comenzi de peste 100$.



Vanessa Hudgens

Rachel Zoe in caftan si cu bijuterii din colectia pe care a creat-o pentru QVC

Jessica Simpson cu vesta Jessica Simpson din colectia de toamna


Kate Moss

Ashlee Simpson

credit foto: couturecandy, rakuten