Friday, July 16, 2010

Celebrity style: gentile cu franjuri

Gentile cu franjuri sunt si in aceasta vara preferate de celebritatile care adora stilul casual boho sau bohemian chic.
Vanessa Hudgens, o fana adevarata a acestui gen de accesorii, create mai ales de popularul brand american JJ Winters, nu se poate desparti in ultimul timp de gentuta ei Lucky Brand din piele intoarsa, cu franjuri si margele, Kate Hudson a fost fotografiata purtand geanta ciocolatie de la Ralph Lauren in numeroase ocazii, iar Beyonce a adus la lumina o Prada de acum cateva sezoane.
O alta fashionista celebra, Jessica Szohr, poarta la filmarile pentru "Gossip girl" cea mai noua geanta cu franjuri lansata de JJ Winters.
Vanessa Hudgens

Kate Hudson

Beyonce

Blake Lively poarta o geanta Anthropologie

Jessica Szohr

Pixie Lott cu geanta D&G

2 comentarii:

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Oana Roxana said...

Am facut o obsesie pentru Prada,dar nu pe maro,cum poarta Beyonce,ci pe negru.