Wednesday, July 30, 2008

Paris & Fegie au lansat noi linii de incaltaminte

Ieri, la Macy's, Paris Hilton si-a lansat noua colectie de incaltaminte din Paris Hilton Footwear Collection. Primele 300 de persoane care au cumparat o pereche de pantofi din colectia de toamna/iarna au primit poze semnate de Paris.
Pantofii sunt creati dupa ultimele tendinte, dar au preturi rezonabile.





Intr-o rochie alba Dolce&Gabbana Fergie si-a lansat, la Laz Vegas, linia de pantofi Fergalicious by Fergie, in colaborare cu Brown Shoe. The Dutchess a declarat:
"I have always loved fashion because it's a great way to express your mood. And I'm definitely a shoe lover. The right pair of shoes can change the feel of an outfit, and even change how a woman feels about herself. A woman can wear confidence on her feet with a high stiletto, or slip into weekend comfort with a soft ballet flat."
Dupa linia de genti realizata alaturi de Kipling, Fergalicoius se vrea a fi un nou succes pentru The Dutchess. Stilurile sunt pentru toate gusturile: sandale gladiator, platforme, tocuri, incaltaminte sport.



credit foto: fergiebr.com

1 comentarii:

Anonymous said...

Era si timpul ca Paris sa isi lanseze o astfel de colectie. Nu de alta, insa cu tapaligele sale ii venea ft greu sa-si gaseasca papuci pe masura ei..