Sunday, January 24, 2010

3 shocking style moments of the week

Din categoria "the most shocking style moments" ale saptamanii am ales trei celebritati care s-au remarcat in mod special si au starnit discutii aprinse pe forumurile si blogurile de moda.
In primul rand Amber Rose, prietena lui Kanye West. Celebrul cuplu de fashion victims/attention whores cunoscut pentru extravagantele vestimentare, a fost invitat la prezentarea lui Kris van Assche in cadrul Men Fashion Week de la Paris, eveniment la care Amber si-a facut aparitia intr-o rochie transparenta si decupata pe sub care a purtat doar un body in culoarea pielii. Rezultatul a fost un look 100% vulgar, dar cu care si-a atins scopul, acela de a atrage atentia.
Pe al doilea loc o plasez pe Victoria Beckham, care a fost vazuta in balerini, desi, acum ceva timp, declara ca nu se poate concentra in pantofi cu talpa joasa. Se pare ca Posh nu si-a schimbat parerea si prefera in continuare tocurile vertiginoase, dar are o problema destul de serioasa cu monturile.
Si, pe locul trei, vine Pamela Anderson. Nu pentru ca s-a imbracat deosebit, ci pentru ca a ales niste haine decente, nici prea scurte, nici prea transparente, nici prea decoltate.
Amber Rose si Kanye West


Victoria Beckham

Pamela Anderson la lansarea liniei de parfumuri Malibu by Pamela Anderson

credit foto: socialite life

2 comentarii:

♫♥Oana Roxana♥♫ said...

Amber Rose nu ar avea nevoie de astfel de haine(haine?) ca sa atraga atentia.Parul ei scurt si blond la un ten mai inchis ar fi fost suficient.Ce sa ceri? Victoria cu balerini...Cam rar intr-adevar.

Diane said...

Victoria e singura care arata ok totusi...

Pamela a fost intotdeauna un exemplu negativ in materie de stil...