Wednesday, August 19, 2009

Starbucks pe podium

Pentru colectia de toamna/iarna 2009/2010 cei de la Dsquared2 au venit cu un element atipic purtat pe post de accesoriu: paharul de cafea de la Starbucks. Gemenii Dean si Dan Caten s-au lasat inspirati de celebritatile hollywoodiene, care sunt fotografiate atat de des de paparazzi cu renumitele caffe latte-uri in mana, incat acestea au devenit definitorii pentru look-ul lor, alaturi de ochelarii supradimensionati si BlackBerry-urile din dotare.
Lindsay Lohan, Nicole Richie, Ashley Olsen sau Rachel Zoe sunt doar cateva dintre sutele de dependente de latte-uri (de preferinta cele low fat skinny) Starbucks.
In ceea ce priveste hainele, in crearea lor Dean si Dan au avut-o ca muza pe Mary Kate Olsen. Stilul ei este usor de recunoscut prin salurile lungi, ochelarii oversize, bratarile multiple, suprapuneri.


Mary Kate Olsen, muza gemenilor Dean si Dan pentru colectia de toamna/iarna 2009/2010

Nicole Richie si Harlow

Ashley Olsen

Rachel Zoe

Lindsay Lohan

credit: prettyontheoutside.com

3 comentarii:

♥♥♥Oana Roxana ♥♥♥ said...

Am observat trendul. Adevarul e ca mi se face o pofta de cafea cand dau de cate o poza cu ele pe net. Super colectia. Nu eram fan Dsquared2,dar de data asta au fost inspirati de MK. N-aveau cum sa dea gres. ;))
Fain articol!

Mary said...

Adevarul e ca sunt platite bine aceste vedete sa bea aceasta cafea, si efectul este intr-adevar cel scontat... ne fac pofta d o cafea starbucks, si ne indreptam spre cea mai apropiata cafenea sa o cumparam... dragute poze ai ales, felicitari!!

Imagini Desktop said...

Buna ziua,

Ma numesc Jozef si sunt administratorul site-ului desktop-wallpapere.blogspot.com

Va scriu acest mail pentru a va propune un schimb de link-uri intre site-ul meu si site-ul dumneavoastra.

Daca sunteti de acord va rog sa imi adaugati blogul cu datele de mai jos si sa raspundeti la acest mesaj cu titlul, adresa si eventual descrierea site-ului dumneavoastra pentru a le posta pe site..

Imediat ce voi pune adresa site-ului dumneavostra la mine pe site va voi instiinta prim mail.


Info date blogul meu:

URL: http://desktop-wallpapere.blogspot.com
Titlu: Imagini Desktop
Descriere: Imagini Desktop Wallpapers

Astept un raspuns de la dumneavoastra.

Cu respect,
Jozef Franz