Sunday, June 21, 2009

The Tori Spelling Collection

Tori Spelling a devenit cunoscuta datorita rolului "Donna Martin" pe care l-a interpretat in serialul cult al anilor '90 "Beverly Hills 90210". Intre timp a jucat si in alte filme, care nu s-au bucurat insa de prea mare succes, s-a casatorit de doua ori, a nascut un baiatel si o fetita, a scris doua carti, a filmat cateva reality show-uri si a lansat doua linii de bijuterii. Prima, numita "Maven", este constituita din piese scumpe si se vinde in boutique-uri exclusiviste din America.
In 2007 Tori a creat "The Tori Spelling Collection", o linie mai accesibila, ce include bratari, coliere, cercei si inele confectionate din metale aurii si pietre semipretioase, intre 30 si 90$. Colectia de debut a fost vanduta in doar cateva minute.
Chiar daca are multe diamante si piese pretioase, Tori este vazuta foarte des cu bijuterii "Tori Spelling Collection".4 comentarii:

Mimi said...

I am surprised that I actually like some of the pieces! I am not a big fan of hers but the pieces are nice

xo

CeImbracAzi-Sonia said...

Nu pot zice ca ma impresioneaza colectia ei...colectia pe care si-a pus numele, de fapt. Merge...

Beau Bazar said...

Bravo ei! Are se pare fanii ei. Probabil ca se vand pentru ca sunt cat de cat ok, nu pentru ca le-a creat ea. Sa fim seriosi, nu e trend setter precum Kate Moss sa stea lumea la coda ca la inaugurarea colectiei pentru TopShop.

lavy said...

mie nu-mi palce kate moss