Monday, February 23, 2009

Celebritati la evenimente: Premiile Oscar 2009

Premiile Oscar sunt o oportunitate minunata pentru celebritati sa straluceasca pe covorul rosu si pentru designeri sa-si promoveze creatiile.
Dupa ce au ales, au asortat si au ajustat, iata cu ce au pasit in lumina reflectoarelor cateva participante si preminate.
Alicia Keys a adus putina culoare pe covorul rosu cu rochia liliachie Armani Prive. Miss Keys a accesorizat cu bijuterii Leighton din secolul 19, sandale Jimmy Choo si clutch Zufi Alexander

O alta aparitie in mov - Lisa Rinna in Gustavo Cadile toamna 2009. Un mare minus pentru coafura sauvage.

Le Bal des Sirènes, colectia lui Zuhair Murad pentru sezonul primavara/vara 2009, a fost preferata mea dintre toate colectiile din cadrul Paris Haute couture Fashion Week si abia asteptam sa vad una din rochiile lui pe covorul rosu. Rochia de mai jos este absolut superba, dar nu purtata de Miley Cyrus. Bijuteriile sunt Neil Lane si clutch-ul Mary Norton.

Rochia Christian Dior Haute couture a transformat-o pe Sarah Jessica belle of the ball. Buclele lejere ii dau un aer fresh.

Beyonce intr-o rochie sirena, ceva obisnuit pentru ea, mereu poarta acest gen de rochie, creata de mama ei Tina Knowles pentru House of Dereon. Stim ca poti mai mult Bee!

Cea mai buna actrita in rol secundar in "Vicky Cristina Barcelona", Penelope Cruz, a aratat fabulos in rochia Pierre Balmain Haute couture, o piesa demna de muzeu, creata in anii'50. Ca accesorii a ales diamante Chopard de aproape 3 milioane de dolari si un clutch Judith Leiber.

Castigatoarea a Premiului Oscar pentru rolul din "The Reader", Kate Winslet, a optat pentru o rochie asimetrica Atelier Yves Saint Laurent by Stefano Pilati si a accesorizat cu diamante Chopard.

Din nou intr-o tinuta all black, deja a devenit predictibila - Angelina Jolie in Elie Saab si clutch Lana Marks alaturi de Brad Pitt in Tom Ford. Smaraldele Lorraine Schwartz au salvat look-ul Angelinei.

Jennifer Aniston a ales o rochie Valentino Couture din colectia de primavara 2009, sandale Jimmy Choo si diamante Bulgari.
Imi place impletitura din parul ei si faptul ca a facut ceva cu suvitele mereu drepte care devenisera plictisitoare.

6 comentarii:

Denisa L said...

mie cel mai mult imi place Angelina!

Anonymous said...

MARION COTILLARD a fost de departe cea mai bine imbracata,o prezenta incantatoare si plina de rafinament
mai bifez aici pe Anne Hathaway,Penelope Cruz,Jennifer Aniston si diafana si mereu incantatoarea Natalie Portman
de partea cealalta Beyonce(o varza totala ca de obicei),Heidi Klum,Angelina Jolie(teribil de plictisitoare),Jessica Biel
Kate Winslet nu a facut nici ea o alegere memorabila in rochia neagra YSL,insa o iert pt ca este o actrita senzationala

Mimi said...

Marisa Tomei, Marion Cotillard, Sarah Jessica Parker and Natalie Portman were my favorites they look so AMAZING!

xo

carola said...

Penelope mi-a placut cel m mult. RRochia lui SJP e frumoasa, dar parca ii cadea de pe sani. Rochia lui Natalie Portman, si ea f frumoasa, ar fi putut fi ceva mai bogat accesorizata. Angie a fost f eleganta, dar, intr-un sir lung de outfituri similare, combnatia s-a dovedit f plictisitoare

Anonymous said...

Imi place rochia lui sarah Jessica Parker!
beyonce imi provoaca greata ori de cate ori o vad!Este genul de manelista de la noi!:(

Suzana said...

Sarah jessica parker parca e o zana dintr-un basm, atitudinea ii completeaza perfect tinuta. Dar tot Angelina Jolie parca are acel ceva, e cea mai rafinata. :)