Friday, November 20, 2009

Victoria's Secret Fashion Show 2009

Luna trecuta, pe 9 octombrie, Heidi Klum a nascut-o pe micuta Lou Sulola Samuel, si ieri a surprins audienta aparand pe podiumul de prezentare al show-ului anual Victoria's Secret cu o silueta de invidiat. Desi se stia ca va fi doar gazda evenimentului, supermodelul german a deschis segmentul "Enchanted forest" al prezentarii intr-un corset si o jumatate de rochie.
Pentru covorul roz Heidi a ales doua rochii mulate, care ii evidentiau formele, una gri, asimetrica, semnata de Roberto Cavalli, pentru sosire si una din PVC pentru after party.
Cel mai asteptat show al sezonului a avut loc la Lexington Armory in New York si, pe langa vedeta absoluta, Heidi Klum, le-a avut pe podium si pe celebrele Marissa Miller, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, dar si 5 "ingeri" noi - Emanuela de Paula, Chanel Iman, Rosie Huntington-Whiteley, Lindsay Ellingson si Candice Swanepoel.
Incepand cu 1 decembrie spectacolul Victoria's secret va fi difuzat si la TV.


Heidi in corset si o jumatate de rochie Jane Law, pantofi Giuseppe Zanotti si bijuterii Mouawad

Marissa Miller a purtat sutienul "Fantasy bra" de 3 milioane de dolari, creat special pentru Victoria's secret de celebra casa de bijuterii italiana Damiani, cu un pandantiv dintr-un diamant de 16 carate, in nuanta sampaniei, in forma de inima






2 comentarii:

Диана said...

Imi place muuult Hedi Klum.Cea de-a 2 rochie e bestiala :X

1950 fashion said...

Hehehe, cui nu ii place ? Penultimu "outfit" e cel mai tare