Thursday, May 28, 2009

Lansare Bijoux Terner

Dupa cum va spuneam, impreuna cu RFB, DaDaMoDa, Ce imbrac azi?, Roxana Radu, So fashon, Adina Necula, Laura Bucur, Sweet fancy treat si Carola's musings, lansez astazi, exclusiv online, linia de bijuterii si accesorii BIJOUX TERNER. .
Brandul, elegant, sofisticat, modern si accesibil, a fost fondat in 1974 la Miami si se bazeaza pe principiul all items, one price - toate produsele au acelasi pret, adica 59 de lei.
In prezent Bijoux Terner are peste 550 de boutique-uri in peste 60 de tari.
Magazinul din Bucuresti este situat la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City si ofera bijuterii si accesorii ca genti, posete plic, esarfe, coliere, bratari, butoni, atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Cateva piese din cea mai noua colectie Bijoux Terner, preferatele Celebrity fashion blog:





8 comentarii:

Anonymous said...

fetita, revin-o-ti in simtiri!!! prea te crezi buricul pamantului cand esti un rahatel cu ochi care crede ca se pricepe la moda. ca sa arati ca intr-adevar te pricepi la moda, nu e indeajuns sa dai copy - paste la cateva poze gasite pe google sau furate de pe alte site-uri de afara si sa traduci din engleza comentariile. iar postul asta, mi-e mie rusine de rusinea ta!! te laudai ca vei gazdui MAREA LANSARE ONLINE! waw! 5 poze si doua randuri? cred ca le e rusine celor de la bijoux terner pt promovarea de cacao pe care le-o faci.

Marina said...

Rahatel cu ochi esti tu, nici macar nu ti-ai dat numele si ti-e teama sa-ti asumi aberatiile de mai sus.
Nu am spus niciodata ca ma pricep la moda si nu inteleg de ce te grabesti sa judeci la modul asta o persoana pe care nici nu o cunosti.
Probabil e vorba de multe frustrari, prostie si rautate.
Si daca continutul blogului meu nu-ti convine, nu intelegi ce naiba cauti pe aici.

Mimi said...

Lovely accessories!

xo

Anonymous said...

superb raspuns! decat sa imi spun marina ballerina sau un alt nickname la fel de cretin precum gandirea unui prescolar, mai bine las asa. imi asum ceea ce am spus mai sus, doar acela e motivul pentru care le-am si spus. frustrari, prostie si rautate... te crezi vreo mare vedeta hartuita si ai dat acelasi raspuns pe care il dau toate piti. nu are rost sa imi bat capul cu tine, ca orice ti-as spune, esti prea ingusta la minte sa intelegi. astept un alt raspuns magnific debitat de mintea ta stalucita. o viata minunata!

Marina said...

Vai, vai ce aere de superioritate avem! Bine ca esti tu destept sau desteapta, vad ca debordezi de intelepciune.
Si ai dreptate, nu-ti mai bate capul cu mine, mai bine da-te cu el de pereti.

Anonymous said...

asa ai facut tu, nu?te-ai dat cu el de pereti.... de aia nu mai gandesti acum....

Marina said...

Mai scuteste-ma cu comentariile tale ca nu isi au rostul

lavy said...

da chair, ma! c elansare online? adica?
am si eu un ceas d ela astia dar nu stiam ca sunt mare firma la preturile astea:))