Thursday, May 28, 2009

Lansare Bijoux Terner

Dupa cum va spuneam, impreuna cu RFB, DaDaMoDa, Ce imbrac azi?, Roxana Radu, So fashon, Adina Necula, Laura Bucur, Sweet fancy treat si Carola's musings, lansez astazi, exclusiv online, linia de bijuterii si accesorii BIJOUX TERNER. .
Brandul, elegant, sofisticat, modern si accesibil, a fost fondat in 1974 la Miami si se bazeaza pe principiul all items, one price - toate produsele au acelasi pret, adica 59 de lei.
In prezent Bijoux Terner are peste 550 de boutique-uri in peste 60 de tari.
Magazinul din Bucuresti este situat la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City si ofera bijuterii si accesorii ca genti, posete plic, esarfe, coliere, bratari, butoni, atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Cateva piese din cea mai noua colectie Bijoux Terner, preferatele Celebrity fashion blog:





Tuesday, May 26, 2009

Lansare exclusiv online

Peste 2 zile voi gazdui in premiera lansarea exclusiv online a unei linii de accesorii si bijuterii inedite. Alaturi de mine in acest demers se afla:
1. RFB
2. Ce imbrac azi?
3. DaDaMoDa
4. Roxana Radu
5. So fashon
6. Adina Necula
7. Laura Bucur
8. Sweet fancy treat
9. Carola's musings
Tineti aproape!

Wednesday, May 20, 2009

Esarfele Jessicai Alba

Jessica Alba are o colectie de esarfe demna de invidiat. Cam 90% din tinutele ei sunt accesorizate cu o esarfa pusa lejer pe umeri sau infasurata in jurul gatului, imprimata ori intr-o singura culoare.

Jessica poarta esarfe chiar si vara la temperaturi foarte ridicate, cu aproape orice - rochii scurte, lungi, jeansi+tricou, pantaloni scurti+tank top.
Scarfaholica Jess prefera in special branduri ca Missoni, Tolani si Lovequotes.
Actrita este atat de cunoscuta pentru esarfele ei, incat acestea au devenit semnatura ei stilistica.








Tuesday, May 19, 2009

Cupcake by Eugenia Enciu

Cupcake este o colectie creata de fostul model, devenit designer, Eugenia Enciu, si fiica acesteia, Diana.
Dedicata in special fetelor intre 18 si 28 de ani colectia cuprinde piese young & fresh in nuante de galben, vernil, roz pal, gri si mov.
Daca esti in cautarea unei tinute pentru un eveniment iti poti indrepta atentia catre rochitele cu funde, presarate cu strasuri sau cele vaporoase din voal ori bumbac, toate delicioase ca niste cupcakes.
Preferatele Celebrity fashion blog
Rochie bumbac. Pret: 470 lei

Rochie bumbac. Pret: 200 lei

Rochie bumbac cu funde. Pret: 380 lei si rochie cu aplicatie strasuri. Pret: 800 lei

Vezi intreaga colectie aici

Monday, May 18, 2009

Andreea Raicu poarta: Maison Martin Margiela

Cea mai stilata celebritate autohtona, Andreea Raicu, la Blue, pink, white and black Fashion show.
Andreea a purtat o rochie Maison Martin Margiela din colectia de primavara/vara 2008.

credit foto: fashionandbeauty.ro

Celebrity style: white jeans

Este timpul sa punctez un nou trend in randul celebritatilor: jeansii albi. De la Beyonce pana la Nicole de la Pussycat Dolls si Kate Moss, blugii albi sunt must-have in garderoba de vara a oricarei vedete care se respecta. Nu conteza modelul, pot fi evazati, rupti, skinny sau pana.
Kim Kardashian

Kate Moss

Kate Bosworth

Heidi Montag

Audrina Patrige

Nicole Scherzinger

Ashley Tisdale

Beyonce

Friday, May 8, 2009

Celebrity nails

OPI in colaborare cu brandul de denim Paige Premium Denim a lansat "Perfect match collection", o colectie limitata ce cuprinde sase nuante, care se potrivesc perfect cu culorile jeansilor.
Blugii se gasesc exlusiv in magazinul Ron Herman, oja insa poate fi achizitionata si de pe ebay
De la stanga la dreapta: Over the taupe, On the same paige, In my back pocket, A grape fit, No room for blues, si Shorts story


Jessica Lowndes

La lansare Nicky Hilton a purtat jeansi Paige Premium Denim Skyline Ankle Peg Jean in Piscina ($149) si oja asortata No room for blues



In rest, celebritatile raman la nuantele inchise
Fergie

Rachel Zoe

Tori Spelling

Paris Hilton

Thursday, May 7, 2009

Leona Lewis poarta: Deux Lux

Din cand in cand, foarte rar ce-i drept, mai ales la capitolul accesorii, celebritatile renunta la gentile de designer, foarte scumpe, in favoarea unora budget-friendly.
Leona Lewis a fost vazuta purtand o astfel de geanta, semnata Deux Lux si achizionata de la Urban Outfitters pentru aproximativ 200 lei.
Si, pentru ca era ieftina, si-a cumparat doua - una in culoarea piersicii si una neagra.

Noua campanie a Victoriei pentru Emporio Armani

Colaborarea Victoriei Beckham cu Emporio Armani continua. Posh a semnat un contract de 12 milioane de lire sterline pentru trei ani, perioada in care va fi imaginea colectiilor de lenjerie de dama a brandului italian.
Ieri, la Macy's New York, Victoria a lansat noua campanie publicitara. 150 de fani care au cumparat lenjerie de cel putin 85$ au avut privilegiul de a o intalni personal pe Victorita.

Cum era de asteptat, Posh a fost imbracata din cap pana in picioare in Armani: blazer, leggings cu cristale Swarovski si pantofi.

credit foto: denden