Saturday, March 14, 2009

Celebrity style: latex leggings

Stiu ca am mai postat de cateva ori despre latex leggings, dar nu va ingrijorati, nu m-a lasat memoria si nici nu am vreo pana de inspiratie, ci, pur si simplu, colantii astia raman in continuare preferatii celebritatilor, mai ales la evenimente.
Posh

Olivia Palermo

Mary Kate Olsen

Kim Kardashian

Katy Perry

Andreea Banica

Si apropo de Andreea Banica, ea a pozat pentru numarul care va aparea luni al revistei "Diva". Viitoarea mamica apare in niste ipostaze devenite deja cliseu. Asa au pozat si Demi Moore in Vanity Fair si Britney Spears in Harper's Bazaar.
Andreea vs. Demi Moore

Andreea vs. Britney

credit foto: zigazig-ha.com, fashionandbeauty.ro, divaonline.ro

4 comentarii:

Sisters Place said...

Buna.Te invit intr-o noua comunitate a boggeritelor.Intra pe acest blog pentru a afla despre ce este vorba!
O zi buna!

Anonymous said...

everybody's looking good!

Anonymous said...

Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine. Pana acum au raspuns pozitiv Serban Huidu si Sever Voinescu...urmeaza raspunsurile de la Cabral si restul VIP-urilor din blogosfera.
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!
Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...
O seara buna

Anonymous said...

Imi plac mult colantii astia, insa din pacate nu am vazut prea multe femei la noi care sa-i poarte. Inca existenta reticenta, de ce oare nu stiu?