Monday, January 5, 2009

Tzuki by Loredana

Cu doua zile inainte de Craciun Loredana Groza si-a lansat propria linie de lenjerie intima numita "Tzuki", la fel ca cel mai nou album al ei. Colectia cuprinde doar cateva modele de dama si primul model unisex din Romania si este realizata in colaborare cu ID Sarrieri, cel mai de succes brand romanesc de lenjerie, care are printre clienti celebritati ca Britney Spears, Cameron Diaz sau Nicole Kidman.
“Am făcut aceste modele pornind de la ideea că e bine ca doamnele să aibă în sertar chiloţi unisex, pe care să îi poarte atât ele, cât şi parteneriilor”, a spus Loredana.
Personal, chiloteii Loredanei mi se par de prost gust, vulgari, arata ieftin si daca te duci in piata cu siguranta gasesti altii mai draguti.
La lansare miss Lori a purtat o rochie military (in jur de 6000 ron, la Victoria 46) si botine "Union Jack" (aproximativ 2300 ron), toate semnate de Alexander McQueen. Nu este cea mai inspirata combinatie pentru ca nu stii la ce sa te uiti mai intai, la rochie sau la botine?





sursa: libertatea.ro, net-a-porter.com

4 comentarii:

Anonymous said...

prostul gust dus la cote maxime!

pacat de botinele,,union Jack,, care nu se potrivesc oricui,iar acestei vapme cu atat mai putin

Anonymous said...

totusi sa nu exageram

e putin cam too much, dar nu catastrofal look-ul acesta; underwearul nu-i cine stie ce. poate cel mai simplu unisex

Loredana e cool, dar ca oricare din nou mai face si alegeri gresite

Figueroa Linares said...

as an England fan... i adore those boots.

xxx

Anonymous said...

Mie imi place cum se imbraca,chiar daca cateodata face niste combinatii ciudate.enjeria e ok...nici nu ma asteptam sa vad mare lucru..dar piesa Tzuky este oribila.Am avut un soc cand am vazut videoclipul si cand am auzit oribila melodie...e buna de cantat la nunti:))