Friday, January 16, 2009

Mihai Albu colaboreaza cu Swarovski

Pentru viitoarele mirese innebunite dupa stralucirea cristalelor Swarovski si care au un buget generos, Mihai Albu in colaborare cu celebra firma de bijuterii a creat o pereche de sandale de 12 cm si o geanta unicat. Sunt lucrate manual si confectionate din piele, matase naturala, broderie din dantela si acoperite cu bucati de oglinda si o multime de cristale in forma de lacrima. Pret aproximativ: 3000 de euro.
Accesoriile sunt expuse de astazi pana pe 19 ianuarie la Târgul de nunţi, care are loc la hotelul Marriott din Bucureşti.

sursa: libertatea

8 comentarii:

Denisa L said...

3000 de euro?:-0
mai bine imi iau 2 perechi de pantofi Christian Louboutin si mai imi ramane si de o geanta:))

carola said...

Sau o Hermes Birkin. Sau 2 perechi de Manolos si o rochie Lanvin sau Oscar de la Renta :))

Anonymous said...

Nookie pe cuvant ca am crezut ca eu am scris asta.
Imi place Mihai Albu,insa preturile astea sunt mult prea ridicate.

Marina said...

La Louboutin ma gandeam si eu, adica pretul e exagerat. Cumva Albu e mai tare ca Louboutin?

Anonymous said...

S-ar putea sa coste atat de mult pentru ca sunt unicat si lucrate integral manual. dar oricum sunt exagerat de scumpe...cred ca a plusat jurnalistul sau poate chiar Albu...De obicei are preturi rezonabile!

Anonymous said...

E posibil sa coste atat de mult pentru ca sunt unicat, dar oricum mie mi se par niste kitschuri

George Enache said...

Pe Mihai Albu il cunosc bine! Eu apreciez mult munca lui! Si stiu cat de mult se implica. Eu ca designer va pot spune atat: daca nu lucrati in domeniu nu aveti de unde sa stiti ce inseamna HAND MADE! Poate parea incredibil, insa eu am stat pe e o haina lucrata manual, aproape o luna! Nici 3000 de euro nu egaleaza munca depusa! Am facut si o rochie lucrata manual in proprtie de 70%...pietrele le-am aplicat cu penseta! Nu vrei sa sti cum e!!! Nu acuzati si nu judecati in pripa...think think think!

Cu respect,
George Enache

Marina said...

Pai tocmai asta este, ca noi cei care nu suntem in domeniu apreciem lucrurile cu superficialitate, nu ne gandim la munca designerului, la timpul consumat, la materialele folosite.
Intr-adevar, ar trebui sa think think think si la chestiile astea.