Friday, January 30, 2009

Expo Ideal Mariaj


In perioada 30, 31 ianuarie-1 februarie 2009 are loc Expo Ideal Mariaj, expozitie organizata de revista Ideal Mariaj.
Expo Ideal Mariaj se prezinta sub forma celui mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca, organizat pe o suprafata desfasurata de aproximativ 7000 mp. Expozitia se afla deja la cea de-a patra editie si isi propune sa ofere solutii complete pentru ca ziua nuntii sa fie transformata intr-un eveniment de vis si organizarea acesteia sa beneficieze de optiunea de a alege dintre cele mai bune agentii specializate in domeniu.
Peste 130 de firme participante, de la case de moda si de bijuterii, echipe de stilisti de la saloane de frumusete, firme de design floral, agentii organizatoare, case de productie audio & video, companii de inchirieri limuzine, agentii de turism, pana la scoli de dans.
Expo Ideal Mariaj se adreseaza atat viitorilor miri, persoanelor implicate in organizarea unei nunti, cat si oamenilor de afaceri cu interes in industrie. Cei care vor trece pragul Expo Ideal Mariaj vor putea afla care sunt ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii pentru luna de miere.
Revista Ideal Mariaj a pregatit pentru cele trei zile ale expozitiei, un program special, care va cuprinde o prezentare de moda, cu scop umanitar sustinuta de vedete autohtone, demonstratii de machiaj si dans sportiv, mini-concerte sustinute de artisti precum Andreea Antonescu, Elena, Anna Lesko, Lavinia, Lili Sandu, Niko, Haiducii, Morosanu, Distincto sau Anes.
Programul de vizita al Expo Ideal Mariaj este urmatorul:
Vineri - sambata (30 - 31.01.2009): 10:00 - 19:00
Duminica (01.02.2009): 10:00 - 16:00
Pret bilet: 10 ron.

1 comentarii:

Anonymous said...

multumesc frumos pentru suport ... a fost o nebunie ... cu folos