Saturday, January 10, 2009

Catalin Botezatu pentru Quelle

Urmand exemplul H&M sau Topshop, care s-au asociat cu designeri renumiti sau celebritati, brandul german Quelle a colaborat cu Catalin Botezatu pentru colectia Prêt á Porter. Aceasta colectie cuprinde in principal rochii si costume elegante din bumbac, poliester, lana, vascoza si elastan. Cu preturi cuprinse intre 199,90 ron si 699 ron putem achizitiona piese ce surprind esenta creatiilor lui Botezatu.
Despre colectia creata in exclusivitate pentru Quelle designerul a declarat:
"Colectia creata pentru Quelle este adresata unei femei moderne, lipsite de prejudecati, care se doreste tot timpul in pas cu moda. Materialele folosite subliniaza linia corpului, punand in evidenta formele sau, atunci cand este cazul, acestea pot ascunde inerente imperfectiuni care apar odata cu trecerea anilor. O colectie care poate fi purtata de toate femeile indiferent de varsta, fara a fi nici o secunda dezavantajate de croiala sau culoare. Gama cromatica a tinutelor din aceasta colectie da o nota de tinerete, exuberanta si rafinament celor care imbraca tinutele cu pricina. Femeia pe care o propune prin tinutele sale brandul Quelle este cu adevarat o aparitie. Rochiile vaporoase cu imprimeuri confera o senzatie de lejeritate si confort, inscriindu-se in acelasi timp in trendul acestui sezon. Adeptele stilului business women se regasesc in noua colectie de compleuri care reinterpreteaza stilul clasic, conferindu-i o nota sic. Rochiile elegante cu aspect de ceremonie fac din femeia Quelle o adevarata diva, o femeie fascinanta."
Colectia va fi lansata si in alte 9 tari unde este reprezentat concernul Quelle: Cehia, Slovacia, Polonia, Grecia, Croatia, Letonia, Estonia si Ungaria.
Poate fi comandata online de pe siteul Quelle sau din catalogul pentru sezonul de primavara-vara 2009 lansat pe 29 decembrie.
Am tot auzit despre aceasta colaborare si am asteptat cu nerabdare rezultatul, asa din curiozitate, dar nu m-a impresionat. Modele banale, carora le lipseste the "WOW" factor , materiale modeste, aspect cam cheap. Imi plac compleurile si rochia petrecuta, in rest, mult zgomot pentru nimic.
Rochie petrecuta 699 ron

Rochie midi 499 ron

Rochie 599 ron

Rochie 499 ron

Rochie 499 ron

Costum 699 ron

sursa: quelle.ro

7 comentarii:

Sorin said...

am observat si eu saptamana trecuta rochiile...dar nu mi se par chiar asa de deosebite

Mimi said...

Oh-so pretty! Nice header.. That girl from the City right? Still havent seen the show... Only bits and pieces!

xo

Anonymous said...

Chiar am vrut sa postez si eu despre acest subiect.:)Parerea mea este una buna pentru creatile lui Botezatu pentru Quelle.Insa,sunt putin cam scumpe.Rochiile hai sa zicem ca na,sunt rochii si au un pret mai ridicat,dar de exemplu costumul negru e mult prea scump.

Denisa L said...

mie mi se pare ca au aspect de taraba toate,mai ales prima...

Marina said...

@Mimi: Yes, it's Olivia Palermo from "The City"

George Enache said...

Botezatu in Quelle! :)) Bravo lui! Rochiile nu sunt rele, chiar bune pentru un anumit public!
@Choo...articolele vestimentare sunt chiar ieftine in comparatie cu ceea ce cumperi direct de la el din atelier! Pomana! :P

Anonymous said...

rochiile lui au un pret exagerat avand in vedere ca nu sunt asa deosebite...si-a cam luat-o in cap!