Tuesday, October 7, 2008

Victoria's new shoes

Toata lumea stie ca Victoria adora creatiile lui Marc Jacobs, iar afirmatia ei - "I can't concentrate in flats" - a devenit deja celebra. Pentru o sesiune de shopping cu baietii ei Posh a ales o pereche de pantofi gri cu funde aurii din colectia de primava/vara 2009 Marc Jacobs. Tocurile sunt deosebite pentru sunt subtiri ca niste ace. Cu siguranta ai nevoie de mult curaj sa porti asa ceva la cumparaturi. Dar o fashionista ramane o fashionista indiferent de situatie.
In alta ordine de idei tabloidele au inceput sa scrie din nou despre faptul ca Victoria devine din ce in ce mai slaba. La 1,63 cm ea cantareste 44,5 kg.


Anne Hathaway a purtat aceeasi pantofi la premiera celui mai nou film al ei

Update: Majoritatea site-urilor de gossip de astazi ridiculizeaza noul beauty secret al Victoriei: un tratament pe baza de excremente de privighetoare - Geisha facials. Posh l-a incercat la un spa din New York si a fost incantata de rezultate. De asemenea foloseste si o crema, acasa, iar David isi aplica si el o masca hidratanta cu acelasi ingredient miraculos.
Tratamentul promite sa curete si sa dea stralucire tenului si a fost folosit de secole de gheise, dureaza 50 de minute, costa 180$ si, zice-se, mirosul este neutralizat.

2 comentarii:

Anonymous said...

those are sexy shoes

Anonymous said...

i love Marc Jacobs but this shoes is really ugly