Thursday, July 10, 2008

Fashion icon: Jessica Simpson

Astazi, my favourite celebrity, Jessica Simpson implineste 28 de ani.
Jessica Ann Simpson s-a nascut in 1980, in Texas. La sfarsitul anilor '90 a devenit celebra in urma lansarii albumului - Sweet kisses. S-a casatorit cu Nick Lachey, in 2002, declarand ca datorita educatiei religioase riguroase, (tatal ei a fost pastor)a ramas virgina pana in noaptea nuntii, si a avut un reality show pe MTV - Newlyweds, care a facut-o si mai cunoscuta si, foarte repede, a devenit o preferata a revistelor de moda, fiind considerata o fashion icon.
Jessica si-a lansat propria linie de cosmetice Dessert Treat, care include glossuri, creme de corp, parfumuri, pudra si lotiuni cu miros de guma, vanilie, ciocolata, scortisoara, vata de zahar.
In 2005 a divortat de Nick si si-a inceput cariera de actrita. Pana acum a jucat in The Dukes of Hazzard, Employee of The Month si Blonde Ambition.
Preferinte: parfumul Amarige, cizmele rosii din piele de sarpe, Roma, Porsche, culoarea mov, lipglossul Mac, trandafirii hot pink, Brad Pitt.
Style: jeansi evazati, rochii lungi, camasi in carouri, de preferinta lungi, masculine, hanorace, ochelari oversize, cizme, palarii cowboy, tocuri inalte pentru ca are doar 160 cm. Designeri favoriti: Roberto Cavalli, Michael Kors, Corey Lynn Calter si Louis Vuitton pentru genti, colectia ei de LV goodies este impresionata.
Stilul Jessica Simpson este un mix intre LA chic, Texas cowgirl - vezi Daisy Duke, casual si boho.
Colectii: Jess are propria linie de outwear, ochelari de soare, incaltaminte, genti, bijuterii, costume de baie si se pregateste de lansarea parfumului Fancy by Jessica Simpson, in august, si a unei linii de lenjerie intima, in primavara anului viitor.
Jessica Simpson Collection
Happy birthday, Jess!
De ziua ei Jessica a purtat acest outfit

Jessica si iubitul ei, Tony Romo, fotbalist la Dallas Cowboys

Jess si Nick la lansarea Dessert Treats

Jess la nunta cu Nick Lachey


















5 comentarii:

Anonymous said...

Trebuia sa pui poze cu ea si Toni Ramo

Muzeul de Panze si Povesti Mandra said...

marina ballerina, tu nu iti verifici mailul oficial al blogului?

Marina said...

alina - am pus o poza cu jess si tony
dada - ti-am raspuns la email

Anonymous said...

Pai ma uitam acu prin poze si am crezut ca nu am vazut bine prima oara. :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.