Wednesday, July 9, 2008

Celebritati designer

Jessica Simpson are in prezent o linie de bijuterii, genti, pantofi, ochelari de soare, costume de baie, jachete si se pregateste de lansarea parfumului "Fancy" si a unei colectii de lenjerie intima.

A colaborat cu Rock & Republic, dar, in cele din urma, si-a dat seama ca cel mai bine este sa aiba propriul label - dVb. Victoria Beckham creaza jeansi, in curand va lansa o linie si pentru barbati si o colectie de rochii plus un nou parfum.

Heidiwood by Heidi Montag este o linie de haine simple, la preturi rezonabile, creata in colaborare cu Anchor Blue.

Paris Hilton vinde parfumuri, pantofi, genti, extensii de par,ceasuri si haine care ii poarta numele. "It's just from my closet to their closets", spune Paris.

Lauren Conrad si-a facut debutul la LA Fashion Week cu o colectie pentru toamna 2008 inspirata de calatoria ei la Paris. Hainele Lauren Conrad Collection sunt adesea catalogate ca overpriced.

Gemenele Olsen au colectii foarte apreciate de specialisti: una pentru adolescente, care se vinde la Wal-Mart, The Row, o linie minimalista, cu pise destul de scumpe - un tricou de exemplu costa vreo 200 de $, si linia contemporana Elizabeth and James

Pentru ca ii plac foarte mult si ii poarta atat de des Lindsay Lohan se pregateste sa-si lanseze propria linie de leggings.

Bitten by Sarah Jessica Parker este o linie vestimentara, care,in principal, contine piese de baza, la preturi incredibil de mici. Bitten este disponibila in magazinele Steve & Barry's din America.

Sienna Miller si sora ei, Savannah, absolventa a scolii de design Central Saint Martin, au infiintat Twenty8Twelve, o colectie de haine boho-chic, care reflecta 100% stilul Siennei.

Impreuna cu designerul Nigo Pharell Williams a lansat doua branduri care au un foarte mare succes - Billionaire Boys Club si Ice Cream. Despre ele Pharell spune: "It's basically everything I ever wanted as a kid but couldn't afford. And if I could have afforded it, no one was making it."

Ajutat de designerul Marc Ecko, 50 Cent a lansat G-Unit Clothing Company si G-Unit Women's, o linie hip-hop style.

Jay Z este deja un veteran in lumea modei. Linia lui, Rocawear, lansata in 1999 include haine pentru femei, barbati si copii, dar si accesorii.

In colaborare cu Kipling Fergie a creat trei colectii de genti cu imprimeuri grafice si culori indraznete.

In 2004, alaturi de mama ei, Beyonce a lansat House of Dereon, o linie fashion-forward care cuprinde haine si accesorii.

Dupa ce a lansat acum cativa ani o linie vestimentara casual-sic, impreuna cu Irina Schrotter - Irina Schrotter - Andreea Raicu, Andreea revine cu o linie de tricouri inscriptionate cu mesaje funny.

In 2001 Jennifer impreuna cu andy, fratele lui Tommy Hilfiger a infiintat Sweetface Fashion Company, care acum include trei branduri - JLO, Sweetface si Justsweet. Pe langa haine J.Lo vinde parfumuri si accesorii, in 2006 fiind premiata cu un ACE Award ((Accessories Council Excellence) pentru excelenta in designul de accesorii.

Impreuna cu cel mai bun prieten al lui, Trace Ayala, Justin Timberlake a creat brandul William Rast, care include jeansi pentru fete si baieti, tricouri, camasi casual, jachete, pulovere si sepci. Amandoi se implica total, de la alegerea materialelor pana la cele mai mici detalii.

1 comentarii:

Ceasuri dama ieftine said...

Sper ca o vedeta sa-si lanseze si o linie de ceasuri