Sunday, June 29, 2008

Swimwear

Cateva trucuri pentru a alege costumul de baie potrivit, in functie de micile/marile imperfectiuni ale corpului.
Picioare scurte: pentru a crea iluzia optica de alungire a picioarelor trebuie avuta in vedere taietura slipului, care trebuie sa fie cat mai inalta, ridicata cat mai sus pe solduri. La piscina poti purta tocuri, platforme.
Solduri late: sunt recomandate costumele formate din slip tip sort sau costumul intreg cu taietura inalta pe solduri, costumul cu pareo. Celulita si fundul mare se pot ascunde cat de cat cu sorturi in genul celor purtate de surferi.
Sani mici: costume cu volanase, incretituri in zona sanilor, sutiene in forma de triunghi sau prinse dupa gat. Este de preferat un imprimeu colorat, vesel, care sa creeze iluzia optica de sani mai mari. De evitat: costume intregi pentru ca aplatizeaza.
Sani mari: un sutien cu cupe si bretele mai late pentru sustinere, costume intregi, slip cu croiala clasica.
Burtica: poate fi camuflata cu ajutorul costumelor intregi, cu imprimeuri diverse sau dungi verticale, care dau impresia de alungire a corpului. O alta varianta sunt costumele retro cu slip cu talie inalta.
Summer 2008 hottest trend: costumele de baie intregi
Gucci

Jeremy Scott

Pucci

Dsquared2

Chanel

Celebrity inspiration:
Keyshia Cole

Tori Spelling

Tara Reid

Paris Hilton

Nicole Richie

Carmen Electra



Marylin Monroe

Kim Kardashian

2 comentarii:

designersunwear said...

We must admit that these swimsuits look so good, not only because of the design, but also due to the perfect bodies they are on!

Fashion Swimwear said...

Hello,

Most are pretty cute. What a gorgeous collection. Loving your photos really good idea showing before and afters with your thought processes.