Tuesday, May 20, 2008

Marc Jacobs ca Andy Warhol

In numarul de iunie/iulie 2008 al revistei Interview Marc Jacobs il intruchipeaza pe artistul pop Andy Warhol. Fotografiat de Mikael Jansson, designerul gay nu se fereste sa arate ca legatura cu latura lui feminina este una puternica si poarta gene false, o peruca rosie si pantofi cu toc creati chiar de el pentru Louis Vuitton.
Imaginea de pe coperta va aparea pe tricouri si genti care se vor vinde cu 35, respectiv 15 dolari in magazinul lui Jacobs de pe Bleecker Street, New York.





credit foto: tfs

3 comentarii:

andrei cavassi said...

uuaa...imi place la nebunie M.J(minus ca e gay;).)... iar cu Andy Warhol am un sticker pe scuter la care sa uita toti la stop socati;)..Da stiam de faza cu practicille sataniste,tocmai de aia eram curios..nu am mai gasit cartea..nici la tarabe nici la carturesti..sa inteleg ca e pplin bucurestiu'de satansiti;)

Anonymous said...

wow varianta asta nu mi-am imaginat-o niciodata, mersi mult de info

Anonymous said...

Inteleg ca acest issue a fost dedicat lui Andy Warhol, insa mie fotografiile imi inspira mult mai mult perioada glam rock seventies. Si look-ul (tocuri, red hair, machiajul) + atitudinea (sad, weird, humble) lui Jacobs in fotografii ma duc cu gandul la Bowie in perioada lui de glorie - Life on Mars, Space Oddity...Outfit-urile sunt intr-adevar singurul lucru "luat" de la Warhol, nonculori si gri..