Sunday, November 4, 2007

Fashion icon - Mary-Kate Olsen

Desi are o sora geamana si este destul de dificil sa le diferentiezi la o prima vedere, Mary-Kate Olsen este usor de recunoscut datorita stilului sau unic. Ea a popularizat stilul bobo sau doamna vagabond, cum i se mai spune, purtand haine foarte largi, supradimensionate, suprapuse, rupte, dar, accesorizate cu bijuterii scumpe. Gurile rele spun ca astfel vrea sa ascunda faptul ca este anorexica.
MK prefera blanurile naturale, spre disperarea PETA, pe care le-a folosit si la realizarea celor doua colectii create impreuna cu sora ei, Ashley, tocurile foarte inalte sau platformele, de obicei Christian Louboutin, camasile masculine in carouri, pe care adesea le poarta doar cu dresuri, gentile Chanel, inelele din aur in forma de sarpe sau cu pietre colorate, esarfele vintage ori celebrele skull scarves semnate de Alexander McQueen, palariile, beretele, ochelarii oversize, sandalele romane, oja rosie, neagra sau hot pink, rochiile din dantela si poarta mult negru.
Mary-Kate a fost de multe ori pe lista celor mai prost imbracate celebritati, dar, totusi este o fashion icon pentru o multime de fete, care ii admira originalitatea.




0 comentarii: